Współpraca/warsztaty
Najbliższe zaplanowane warsztaty:
Miejsce: Winiarnia Portucale, Warszawa, ul. Merliniego 2a
Czas: 25.09.2014, godz. 18.30
Koszt: 150zł/osoby
Czas trwania: 3-4 godz.
Prowadzący: Janusz St. Andrasz
Organizator: Restauracja Portucale
Menu: zupa kolendrowa, kilka przekąskek z portugalskich konserw rybnych, wieprzowina z małżami po alenteżańsku, babeczki budyniowe “pastel de nata”. W cenie kieliszek portugalskiego wina. Na miejscu będzie można dodatkowo zakupić wybrane przez siebie wino w promocyjnej cenie
Aby uczestniczyć w warsztatach, należy wpłacić należność za nie (150 zł) na podane niżej konto organizatora, koniecznie z dopiskiem: Warsztaty kulinarne 25.09.2014
Liczba miejsc ograniczona (max. 15 osób); w przypadku wyczerpania wolnych miejsc, zapisy będą wstrzymane.
Madeira Sp. z o.o.
Al. Prymasa Tysiąclecia 62/113
01-424 Warszawa
numer konta bankowego: 64116022020000000064140514
Ewentualne zapytania można kierować na poniższy adres mailowy: janusz.andrasz@luzomania.pl

Portugalskie warsztaty kulinarne 25.09
Wahrnehmung von aufgaben in lehre, akademischer selbstverwaltung, studienberatung, durchführung und betreuung von schulpraktika, mitglied des staatlichen prüfungsamtes, kinder überwachung app erasmus-koordinatorin.
-
Najnowsze wpisy
Najnowsze komentarze
- nowy o O mnie
- Genowefa Jaśkowiec o O mnie
- Janusz o Biała sangria z vinho verde
- ~Przepisy na domowe wino o Biała sangria z vinho verde
- Janusz o Śląskie Smaki
Archiwa
- Październik 2020
- Wrzesień 2020
- Czerwiec 2018
- Maj 2017
- Marzec 2017
- Styczeń 2017
- Październik 2016
- Wrzesień 2016
- Sierpień 2016
- Lipiec 2016
- Czerwiec 2016
- Maj 2016
- Kwiecień 2016
- Marzec 2016
- Luty 2016
- Styczeń 2016
- Grudzień 2015
- Październik 2015
- Wrzesień 2015
- Sierpień 2015
- Lipiec 2015
- Czerwiec 2015
- Maj 2015
- Kwiecień 2015
- Marzec 2015
- Luty 2015
- Styczeń 2015
- Grudzień 2014
- Listopad 2014
- Październik 2014
- Wrzesień 2014
- Sierpień 2014
Kategorie
- Bez kategorii
- Biuletyn Pastel
- chłodnik
- ciasto
- danie główne
- degustacja
- desery
- drinki
- galareki
- kasze
- kiełbasa
- kolendra
- konserwy
- kuchnia czarnogórska
- kuchnia fusion
- kuchnia hiszpańska
- kuchnia kresowa
- kuchnia litewska
- kuchnia polska
- kuchnia portugalska
- kuchnia wegetariańska
- Magazyn Pastel
- mięso
- oliwa
- przystawki
- relacja z pobytu
- ryba
- ryby
- sałatki
- śledzie
- turystyka kulinarna
- warsztaty kulinarne
- wegetariańskie
- wino
- ziemniaki
- zupy
Meta