Współpraca/warsztaty
Najbliższe zaplanowane warsztaty:
Miejsce: Winiarnia Portucale, Warszawa, ul. Merliniego 2a
Czas: 25.09.2014, godz. 18.30
Koszt: 150zł/osoby
Czas trwania: 3-4 godz.
Prowadzący: Janusz St. Andrasz
Organizator: Restauracja Portucale
Menu: zupa kolendrowa, kilka przekąskek z portugalskich konserw rybnych, wieprzowina z małżami po alenteżańsku, babeczki budyniowe „pastel de nata”. W cenie kieliszek portugalskiego wina. Na miejscu będzie można dodatkowo zakupić wybrane przez siebie wino w promocyjnej cenie
Aby uczestniczyć w warsztatach, należy wpłacić należność za nie (150 zł) na podane niżej konto organizatora, koniecznie z dopiskiem: Warsztaty kulinarne 25.09.2014
Liczba miejsc ograniczona (max. 15 osób); w przypadku wyczerpania wolnych miejsc, zapisy będą wstrzymane.
Madeira Sp. z o.o.
Al. Prymasa Tysiąclecia 62/113
01-424 Warszawa
numer konta bankowego: 64116022020000000064140514
Ewentualne zapytania można kierować na poniższy adres mailowy: janusz.andrasz@luzomania.pl

Portugalskie warsztaty kulinarne 25.09
Wahrnehmung von aufgaben in lehre, akademischer selbstverwaltung, studienberatung, durchführung und betreuung von schulpraktika, mitglied des staatlichen prüfungsamtes, kinder überwachung app erasmus-koordinatorin.
-
Ostatnie wpisy
Najnowsze komentarze
- nowy - O mnie
- Genowefa Jaśkowiec - O mnie
- Janusz - Biała sangria z vinho verde
- ~Przepisy na domowe wino - Biała sangria z vinho verde
- Janusz - Śląskie Smaki
Archiwa
- maj 2022
- sierpień 2021
- czerwiec 2021
- październik 2020
- wrzesień 2020
- czerwiec 2018
- maj 2017
- marzec 2017
- styczeń 2017
- październik 2016
- wrzesień 2016
- sierpień 2016
- lipiec 2016
- czerwiec 2016
- maj 2016
- kwiecień 2016
- marzec 2016
- luty 2016
- styczeń 2016
- grudzień 2015
- październik 2015
- wrzesień 2015
- sierpień 2015
- lipiec 2015
- czerwiec 2015
- maj 2015
- kwiecień 2015
- marzec 2015
- luty 2015
- styczeń 2015
- grudzień 2014
- listopad 2014
- październik 2014
- wrzesień 2014
- sierpień 2014
Kategorie
- Bez kategorii
- Biuletyn Pastel
- chłodnik
- ciasto
- danie główne
- degustacja
- desery
- drinki
- galareki
- kasze
- kiełbasa
- kolendra
- konserwy
- kuchnia czarnogórska
- kuchnia fusion
- kuchnia hiszpańska
- kuchnia kresowa
- kuchnia litewska
- kuchnia polska
- kuchnia portugalska
- kuchnia wegetariańska
- Magazyn Pastel
- mięso
- oliwa
- przystawki
- relacja z pobytu
- ryba
- ryby
- sałatki
- śledzie
- turystyka kulinarna
- warsztaty kulinarne
- warzywa
- wegetariańskie
- wino
- zdrowe jedzenie
- ziemniaki
- zupy
Meta